Amare

Mijn naam is Hanneke Gouw. Ik ben getrouwd met Dennis, moeder van Lucas (2013) en Feline (2017).

Ik ben afgestudeerd als orthopedagoog en heb meerdere jaren gewerkt als gedragskundige in de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Na de geboorte van mijn zoontje ben ik een cursus babymassage gaan doen. Niet alleen hij werd hier ontspannen van, maar ik ook! Geen ‘moeten’, maar voelen vanuit je hart.

Vanaf toen besloot ik dat ik meer met mijn passie voor baby’s en het jonge kind wilde doen. Ik wilde zorgen voor een goede basis van een kind. Daarom heb ik deelgenomen aan de opleiding tot babycoach. Hier ben ik ook opgeleid tot draagconsulente. Daarnaast heb ik de opleiding tot docent babymassage en baby-yoga gedaan. In 2017 heb ik de opleiding tot kindercoach afgerond.

Responsive image

Om alles samen te brengen, heb ik de cursus Je Geboorte in Kaart gevolgd. Omdat de geboorte de basis is voor de rest van je leven.

Ik kom zowel voor een cursus babymassage/ -yoga, Je Geboorte in Kaart als voor coaching bij ouders thuis. Dat is voor ouders maar ook voor het kind(je) een vertrouwde omgeving.

Bij kinderpraktijk Amare (‘liefde’ in het Latijn) worden ouders geholpen bij het leren kennen van hun kindje. Ik geloof in de onvoorwaardelijke liefde tussen ouder en kind. Ik wil graag helpen om deze liefde nog meer te versterken!