Amare

De overgang van 9 maanden lang in de buik van mama naar de grote mensenwereld is voor een baby enorm. Door middel van babymassage kun je deze overgang verkleinen. Je bootst de situatie na die de baby nog kent vanuit de buik. De cursus babymassage in de kraamtijd leert je technieken die zo min mogelijk prikkels geven. Een baby heeft namelijk ook tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe leventje. Ook voor jou zijn de technieken simpel, maar oh zo doeltreffend. Het stimuleert en intensiveert de hechting, zowel jij als je pasgeboren kindje ontspannen en de baby voelt zich goed verbonden met z’n lijfje. De technieken zijn bedoeld voor baby’s vanaf de geboorte tot en met ongeveer zes weken.

De special Babymassage in de kraamtijd bestaat uit twee lessen: De eerste les krijg je tijdens de zwangerschap, zodat je gelijk vanaf de geboorte kunt beginnen met de babymassage. Je oefent op een pop en krijgt de instructiekaarten van mij cadeau. Deze kun je naast je kraambed leggen, zodat je altijd even kunt spieken hoe het ook alweer moest. Deze les duurt ongeveer 2 uur. De tweede les krijg je in de kraamperiode. Ik kijk met je mee en beantwoord mogelijke vragen. Deze les duurt ongeveer ½ uur.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de twee lessen gecombineerd te doen als je baby net geboren is. Ik neem altijd de pop mee, zodat we ons helemaal kunnen afstemmen op het ritme van je baby.

Als je na deze special de reguliere cursus babymassage wilt volgen, krijg je 20% korting op de reguliere cursus!

Responsive image