Amare

Na de geboorte hoopt elke ouder op de welbekende roze wolk. Soms is de roze wolk in het begin aanwezig, maar verandert deze langzaam in een grijze wolk. Soms is er vanaf het begin geen roze wolk te bekennen.

Een baby geeft allemaal signalen af als hij of zij iets wil vertellen: huilen, onrust, niet willen drinken, moeilijk slapen. Vaak weet je als ouder wat er aan de hand is met je baby.

Het kan soms ook zijn dat je deze signalen van je baby niet zo goed begrijpt. Je probeert van alles, maar de signalen stoppen niet.

Ik kom thuis, in de eigen vertrouwde omgeving. We gaan samen naar de baby kijken en ik help de signalen te begrijpen. Hierdoor kun je weer op jezelf als ouder vertrouwen. Als ouder ben jij de deskundige van je kind en weet je diep van binnen wat het beste voor je kindje is!

Samen gaan we kijken wat goed is voor je baby en waar jij als ouder blij van wordt.

Werkwijze
Kennismakingsgesprek

Wil je weten wie ik ben of wat ik doe als babycoach? Neem gerust contact op, telefonisch of via mail. Dan kunnen we een afspraak maken voor een korte telefonische kennismaking van 30 minuten.

Oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek staat het verhaal van jou, als ouder, centraal. We gaan samen kijken wat er aan de hand is. Tijdens deze afspraak krijg je praktische tips die je gelijk kunt toepassen. Het oriëntatiegesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Coaching

Aan de hand van het oriëntatiegesprek maak ik een coachingstraject op maat, omdat elk verhaal en elke situatie uniek is.